Sider

23.6.13

Geranium Pratense 'Pink Splash'

For nogle år siden købte jeg frø fra England af Geranium Pratense ’Pink Splash’.De ni frø blev med blå blomster og en enkelt så ud til at få de rigtige farver. Tre år skulle der gå inden jeg var sikker på det håbefulde resultat.I år kan jeg så glæde mig over den smukke plante.Frøsåning af Geranium kræver lidt tålmodighed. Først skal den sås, og i nogle tilfælde, som med denne, går der op til 3 år inden du ser hvad det frøsåede er blevet til.
Jeg føler jeg har vundet i lotteriet!

7 kommentarer:

 1. Den har jeg også, jeg har nu købt den færdig for en del år siden. Det er en værre væltepeter, den kan ikke stå alene særligt godt, det pynter ikke, at den vælter rundt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lisbeth. Hos mig går det ikke sådan. Jeg har mange Pratenser og de står fint - alle sammen. Mine får meget lys. Får vi skybrud og kraftig regn er der ikke mange planter der står imod!

   Jeg har et bed med Pratenser under nogle træer. De vælter!
   Når jeg nu ved det, sætter jeg pinde i jorden omkring dem og giver dem en let opbinding, og det hjælper ;)

   Slet
 2. Trochę trzeba było poczekać na te śliczne kwiaty, ale warto było. Pozdrawiam.
  En lille du måtte vente for de smukke blomster, men det var det værd. Yours.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Giga. Tålmodighed betaler sig ;O)

   Slet
 3. Du er en tålmodig sjæl, Susanne :) Men resultatet har været værd at vente på.

  SvarSlet
 4. Så fin :) Det er dejligt, når ens tålmodighed belønnes med en fin blomst. I det hele taget skal man ofte have tålmodighed, når det drejer sig om arbejdet i haven, synes jeg. Der er mange projekter, der er "investeringer i fremtiden".

  SvarSlet