Sider

25.11.17

November. Den sidste Rudbeckia hirta.

Vi går snart ind i jule måneden, med alt hvad det inde bære af aktiviteter for hver især, og det er 5 måneder siden jeg sidst har skrevet noget her på bloggen. Tiden smuttede bare ...!


Der har været fart på fra forår lige til nu, og der er sket rigtig meget i den nye have hvor jeg nu har slået rødder.
På et senere tidspunkt kommer der mere om mit store og nye projekt, der handler om at anlægge en have med snitblomster, som jeg sælger til blomsterbutikker i Odense og omegn. Spændende, lærerigt og hårdt arbejde!
De absolut sidste sommerblomster er plukket. Her den populære Rudbeckia hirta, som også er min yngling. Om små to måneder begynder jeg at så den igen  (omkring 50 planter er planen) for den har lang udviklingstid, men er så meget værd at vente på.

Have hilsner Susanne.

4 kommentarer:

 1. Hej Susanne
  Godt at høre nyt fra dig. Den Rudbeckia sår sig selv i min have, den står fint endnu derude i efterårshaven. Jeg har fået frø fra en haveveninde, som havde dem alle vegne i sin have, nu er de også hos mig.
  God julemåned.
  Lisbeth

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lisbeth. Jeg ar aldrig været så heldig at have selvsåede Rudbeckia. Det kan jo også være jeg har luget dem væk?

   Slet
 2. De første frø pakker ankom med posten i sidste uge, og nogle af dem skal sås med det samme, så 2018 er næsten i gang🙂

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Marie.
   Jeg har også sået noget, men det passer sig selv. Tester nogle sommerblomster der er sået på friland, men om det vil spirer tidligere vil tiden vise :)

   Slet