Sider

8.6.11

Viola Molly Sanderson

Det er vildt som hun blomstrer. Jeg var så kvik at lave en ’plante deal’ med Helga, fra Idehaven og det er jeg bare så glad for . Tak Helga J

Billederne kan ikke udtrykke den følelse jeg få når blikket hviler på hende. Farven er sort, og jeg kommer til at tænke på elegante kvinder i kjoler af sort satin. Det er netop sådan jeg vil beskrive Mollys farve – som sort knitrende satin. Noget så elegant har jeg aldrig før set i en blomst. Ikke så underligt at den er populær.

Hun står i en krukke på min terrasse, så hun ikke bliver glemt og forsømt i mængden af andre planter. Jeg vogter over hende som en mor over sin nyfødte. Jeg håber jeg får hende igennem vinteren og ud på den anden side til det næste forår.

YSusanne Irming

5 kommentarer:

 1. Hun er smuk, din Molly, håber hun opfører sig som du ønsker.

  Uden at vide om det er præcis Molly, så har jeg en sort hornviol, der lyder som den. Den/de står i halvskyggen, aftensol og kvitterer med at blomstre det meste af sommeren, hvis jeg lige husker at vande, når det er tørrest. Den selvsår/kommer igen, nu på 3. år. Bare et input :)

  SvarSlet
 2. CuginaK; tak for oplysningen.
  Ifølge Helga bliver den ikke 'helt rigtig' som frøsået. Men har ikke selv erfaring i den endnu.

  SvarSlet
 3. Forstår du er forelssket i denne skønhed Susanne.....for smuk er den sørme :0)

  Knus Dorthe

  SvarSlet
 4. Hvor er hun smuk :-) Jeg kan godt forstå at du er vild med hende. Måske kan du prøve at lave stiklinger af hende, hvis frø-planterne ikke bliver identiske.
  Hilse Hanne
  http://hanneihaven.blogspot.com

  SvarSlet
 5. Dorte; Ja - underligt som ens hjerte kan banke for så lille en skønhed :O)

  Hanne; jeg vil prøve med stiklinge. Håber det lykkes :O)

  SvarSlet