Sider

19.6.11

Morgenfruerne

Hvor herligt. Morgenfruerne er begyndt at blomstrer. I år har jeg købt forskellige frø. Jeg undre mig dog over at samme blomst kan have 3 forskellige navne, alt efter hvilken web butik frøene købes i.
Denne her hedder enten ’Red Buff’ eller ’Bronze Beauty’ eller ’Tuch of Red’ alt efter hvor den købes!??


Jeg er for så vidt lige glad, for uanset hvad den hedder er den virkelig køn, Det eneste problem kunne være at man købte de samme frø 3 gange uden at vide det J

YSusanne Irming

6 kommentarer:

 1. Den ligner godt nok meget en del af mine tidligere frøplanter (se evt. mit indlæg om morgenfruer på min blog).

  Men er det ikke meget tidligt, at de blomstrer? :-)

  SvarSlet
 2. Det er forvirende med alle de navne for den samme plante, men den er køn.

  Ha' en dejlig aften:-)

  SvarSlet
 3. Hej Marlene.....det er længe siden jeg læste dit indlæg om morgenfruer ;O)....jeg kigger lige en gang til!!

  Jeg gør livet meget besværligt for mig selv med nogle planter. Jeg forspirer og planter ud. Måske derfor de blomstrer nu. De resterende står med store knopper, og springer ud i denne uge vil jeg tro!

  SvarSlet
 4. Ja fru Bæk. Man skal se sig for når man køber frø. Jeg tror jeg har købt den 2 gange hos forskellige frøbutikker. Ski nu med det, så kan jeg jo plukke med god samvittighed :O)

  SvarSlet
 5. Jest to denerwujące ( jeden kwiatek - trzy nazwy), ale kwiatek jest ładny i to najważniejsze.Pozdrawiam

  SvarSlet
 6. Mine Morgenfruer blomstre også nu :-D
  Jeg holder utrolig meget af duften af Morgenfruerne. Den vækker gode minder fra min barndom, (ikke nogle "billeder", men duften og en erindring om at være glad.)
  Hvis jeg skal være ærlig, er jeg ikke særlig meget for gule/orange blomster, men jeg er nød til at have duften i min have. Så de står i en stor krukke lige udenfor mit drivhus, så jeg lige kan stikke snuden i dem når jeg går forbi.
  Jeg kan faktisk godt lide farven på dine Morgenfruer, måske jeg skal få dem næste år?! Så skal jeg lige skrive mig det med navnene bag øret.
  Sommerhilsner fra Marianne i Hvam.

  SvarSlet