Sider

2.5.11

Krybende læbeløs

Lige nu blomstrer læbeløs. Den mørkbladede vil jeg slet ikke nævne. Smuk det er den, men den sår sig selv alle vegne, og er svær at styre.
 
Så er der denne lille skønhed J
Ajuga Reptans ’Burgondy Glow’ Jeg syntes den er yndig hele året rundt med sine tre farver, pink, creme og grøn.Lige nu ser den sådan ud

Den er ikke agressiv, men breder sig stille og roligt til et fint tæppe imellem mine stauder. Jeg har den i butikken, og også på de kommende plantemarkeder JYSusanne Irming


9 kommentarer:

 1. Sikke fine farver den har. Jeg har den mørke, som er virkelig skøn rent farvemæssigt, men som du siger er den lidt ustyrlig.

  SvarSlet
 2. Ja, den vil være flot i den rette sammenhæng - ellers er jeg ikke helt så vild med den, selvom det er smukke billeder ;-)

  Hvilke plantemarkeder deltager du i (hvor bor du egentlig henne)?

  SvarSlet
 3. Hej Ina; De er flotte lige nu med de blå blomster. Den mørkbladede har dog bredt sig som ukrudt i min have - lidt irriterende!

  Hej Marlene; jeg har denne som bunddække ved mine dagliljeg og floks. Det ser rigtig fint ud lige nu hvor det andet bare står grønt uden blomster ;O)
  Ang. plantemarkeder holder jeg mig til midtjylland, da jeg bor i Skanderborg. Min lænd er begyndt at skabe sig, og der er rigtig meget slæben forbundet med deltagelse i plantemarkeder. Hvis kunderne på markederne vidste hvor meget arbejde vi lægger i de planter vi sælger, udover timerne på selve markedet, ville de rejse en statshue for os....er jeg sikker på:O))

  SvarSlet
 4. Ja, altså, hvis jeg ikke havde Peter til at slæbe for mig, når vi skulle afsted, tror jeg ærligt talt ikke, jeg kom afsted. Det er vildt hårdt. Og mange bliver forbavset, når man fortæller dem, hvor tidligt vi møder op, før markedet åbner. Det er jo ofte et par timer før, hvis der skal stilles ordentligt op. Og bare de timer der går med at pakke planterne inden, man tager afsted - så ja, det er et stort arbejde ;-)

  SvarSlet
 5. Hej
  Det var hyggeligt at hilse på dig. Ville gerne have snakket lidt mere med dig senere på dagen, men du så ud til at være travlt optaget, da jeg var færdig med mine planteindkøb :-)

  Vi havde lidt småtravlt med at komme hjem igen, da vi skulle have gæster til eftermiddagskaffe. Håber jeg møder dig igen en anden gang.

  Hilsen Vivik

  SvarSlet
 6. Hej Susanne

  Tak for handlen i dag - skyndte mig hjem fra plantemarked for at få geranierne i jorden:-) Og så var der heldigvis lige lidt, der kunne flyttes og måske blive til nye planter - denne gang et par floks.

  Har forsøgsvis sået de første Blåhat - måske er der andre, der følger bloggen, der har gode erfaringer?

  På forhåbentlig gensyn i en af vores haver - eller et plantemarked:-)

  Trine

  SvarSlet
 7. Hej Vivik. Ja det er altså rart at se ansigtet på den perso man læser/blogger sammen med :O)Mon ikke vi render på hinanden igen. Vi færdes jo i de samme (have)kredse ;O)

  Hej Trine. Lidt nåede vi da at sludre. Mon ikke vi kan finde en dag i løbet af sommeren, så vi kan snakker mere plantesnak :O))

  SvarSlet
 8. Jeg satte krybende læbeløs sidste forår og den stod flot, men da sneen forsvandt var den væk - kan dog se den så småt titter frem igen nu. Forsvinder den altid om vinteren og kommer tilbage igen?

  SvarSlet
 9. Den forsvinder næsten om vinteren, men her i maj juni står den flot og frodig :)

  SvarSlet