Sider

16.1.13

Ny hobby?

Nu hvor vinteren er kommet tilbage burde jeg nok sidde med næsen i diverse frøkataloger. Jeg har i stedet kastet mig over en ny hobby - at male på træ med akryl maling.Jeg skal have pyntet have, havehus og have op til foråret. Det skal være med egne skøre påfund. Dette er det første færdige projekt. Jeg indrømmer at det er lidt skævt og knapt så perfekt som jeg havde i tankerne fra start. Helheden er jeg dog tilfreds med, og så er det sjovt og uforudsigeligt fra start til slut :) Jeg glemmer helt hvor meget jeg længtes efter forår, når jeg sidder med pensler, maling og pinde spredt ud i hele stuen.Jeg har valgt bambuspinde. De har en helt speciel lyd når de bevæger sig i vinden. Lige nu ærgrer jeg mig over at jeg ikke fik samlet nogle flere bambus pinde sammen inden de blev dækket af sneen!

6 kommentarer:

 1. Hvor er de flotte. Jeg kommer helt til at tænke på farvestrålende afrikanske markeder, hvor der findes helt fantastiske boder med perler i alle regnbuens farver. Sjov ide og helt perfekt til haven.

  SvarSlet
 2. Hej Rikke.

  Det er farverne jeg er ude efter. I år skal det være 'flower-power' i haven :O)

  SvarSlet
 3. Sikke smilefremmende sager - der er både kulør, leg og en charmerende naivitet over disse farvepinde. Uhøjtideligt og finurligt! Sikke en herlig idé!

  Dejlig weekend og mange havehilsner fra
  Katinka Raabymagle

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Katinka.

   Tak for de fine ord til min 'kunstneriske' udfoldelse ;O)
   Jeg hæfter mig specielt ved ordet 'uhøjtideligt'. Mener det kendetegner mig som person :O)

   Slet
 4. Haha, sjov og fin idé :) Jeg kan lige se det for mig: Farvestrålende indslag, der dukker op på uforudstedte steder og kroge i din have.

  Har du planer om at gøre huset klart til at bo i i år?

  SvarSlet
 5. Hej Lotte.

  Planer er der masser af hos mig. Om de så bliver realiseret i år eller næste, vides aldrig ;O)

  SvarSlet